Website ontwikkeling

Wilt u een website laten maken? Beslis dan eerst wat voor soort website u zoekt:

1. WordPress website ontwerper

WordPress staat erom bekend dat u gemakkelijk zelf de content aan kunt passen; voor mensen die geen verstand hebben van het onderhouden van websites is dit ideaal! De software achter WordPress kan vergeleken worden met de layout van Word. U kunt zelf gemakkelijk pagina’s toevoegen, teksten wijzigen of foto’s plaatsen zonder technische kennis.

 

WordPress websites worden gemakkelijk gevonden door Google zoekmachine

Dat maakt WordPress een erg Google vriendelijk platform. Bij alle websites welke ik aflever worden alle Google SEO relevante instellingen toegepast zodat u straks een hogere positie zal bekleden in Google zoekresultaten.

Wilt u meer lezen over een WordPress website? Klik dan hier.

 

2. Webshop

Wanneer je ‘webshop’ intikt in Google vind je 120.000.000 zoekresultaten. Begrijpelijk dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Eén ding is zeker; u wilt opvallen met uw webshop, anders zou u deze tekst nu niet aan het lezen zijn. Of u nu kiest voor een webshop dienst van bv mijnwebwinkel.nl, Woocommerce of een andere dienst, kan ik ervoor zorgen dat uw webshop geheel aansluit op uw eigen huisstijl én wensen. Uw webshop zal er professioneel en gelikt uitzien.

 

Combinatie WordPress met webshop

Tevens is het mogelijk om een WordPress website te combineren met een webshop, denk aan Woocommerce of Mijnwebwinkel bijvoorbeeld. Neem een kijkje op vitazyme.nl  (gebouwd in WordPress) en klik op ‘shop’ (gebouwd via mijnwebwinkel.nl). Of bruidsmodewebwinkel.nl, gebouwd in Woocommerce. Gemakkelijk te gebruiken en aan te passen voor u en aantrekkelijk voor uw bezoekers!

Wilt u een WordPress website ontwerper inhuren? Neem contact met mij op om uw project te bespreken.

internet marketing bureau
webdesigner wordpress website ontwerper

Portfolio website ontwerp in WordPress

Wellicht heb ik wel honderd WordPress websites op mijn naam staan als webdesigner. Wilt u meer van mijn werk zien? Bekijk dan hieronder mijn meest recentste sites.

Enkele websites door mij gemaakt:

Maar hoe weet je nu of ik een goede WordPress webdesigner ben?

Een goede WordPress website ontwerper zorgt er ook voor dat jouw website vindbaar is in Google! Ik voorzie jouw website met SEO zodat je wordt gevonden via Google! En daar ben ik goed in… Om enkele posities te geven van mijn ranking in Google, hiernaast de top 3 resultaten van mijn eigen site waar ik rank op voor mij relevante zoekwoorden in wellicht de zwaarste branche van allemaal – online marketing en website ontwerp (ik moet opboksen tegen andere SEO specialisten natuurlijk):

seo specialist

Maar veel belangrijker nog… Hoe scoren mijn klanten in Google d.m.v. mijn hulp?

Enkele voorbeelden:

psaprof.nl top 3 rankings op alle relevante zoekwoorden:

seo online marketing

oneline.nl top 6 rankings op alle relevante zoekwoorden in een zwaar concurrerende software branche:

zoekmachineoptimalisatie

datacollectief.nl top 3 rankings op alle relevante zoekwoorden:

seo specialist

feedback


‘Caroline Paterson is een harde werker met oog voor detail. Daarnaast is ze erg toegewijd aan de projecten waar ze aan werkt. Caroline weet projecten op een creatieve manier tot een goed einde te brengen en is zeer prettig om mee samen te werken.’

-Anne Claassen, datacollectief.nl

Kopje koffie drinken?

Tijdens een kopje koffie leg ik je graag uit hoe we jouw conversies kunnen verhogen door internet marketing in te zetten.

Van te voren zal ik jouw site/campagnes analyseren en overleggen hoe we:

  • Meer verkeer kunnen trekken
  • Meer leads kunnen converteren
  • Meer conversies kunnen realiseren

Schrijf me een bericht via mijn contactformulier,
via mijn LinkedIn profiel of bel mij +31(0)6 43163446.

Klik voor meer informatie over mijn diensten.

Uw naam

Uw e-mail adres (verplicht)

Uw bericht

Website ontwikkeling
5 (100%) 9 votes