Adverteren op Linkedin

gruposlinkedinAdverteren op Linkedin

Linkedin Advertising is vooral geschikt en effectief voor bedrijven in Business-to-Business. U kunt namelijk heel gericht uw doelgroep bereiken door gebruik te maken van professionele criteria zoals:

 • Geslacht
 • Leeftijd
 • Locatie
 • Functieomschrijving
 • Bedrijfsnaam
 • Branche
 • Bedrijfsomvang
 • Linkedin groep

Door deze criteria in te stellen zal uw advertentie alleen aan die mensen getoond worden, waarvan het Linkedin profiel voldoet aan de opgegeven criteria. Zo kan u bijvoorbeeld alleen marketingmanagers in de regio Zuid Holland bereiken. Of vrouwelijke leidinggevenden van 30 jaar of ouder in alle grote steden van Nederland.

Heel slim dus, wanneer u als bedrijf het belang inziet om een bedrijfspagina te hebben op Linkedin. U kunt nieuw personeel werven, connecties maken en informatie bieden aan nieuwe klanten. Maar wist u dat Linkedin ook wordt ingezet als marketinginstrument?

 

Linkedin als marketinginstrument.

Hoe zet u Linkedin dan in als marketinginstrument? Hoe zorgt u ervoor dat u als bedrijf opvalt op de zakelijke markt? Door het inzetten van advertenties op LinkedIn. Zo zorgt u ervoor dat uw bedrijfspagina, vacatures of Linkedin-updates onder de aandacht komen van nieuw personeel, potentiële klanten en bestaande klanten. Gaat u samen met mij aan de slag, dan gaan we samen aan de slag om resultaatgericht te adverteren met uw bedrijf op LinkedIn.

 

Hoe gaan we te werk:

Uw bedrijfspagina en campagne op Linkedin worden op maat gemaakt en afgestemd op de behoefte van uw bedrijf. Onze werkwijze zal als volgt zijn:

1. We zullen een bedrijfspagina maken met het logo van uw bedrijf, de vestiging(en) en alle andere relevante, bijbehorende informatie

2. Vervolgens bepalen we het doel van uw bedrijf om aanwezig te zijn op Linkedin en te adverteren met uw bedrijfspagina. Wat wilt u bereiken met uw campagne;

 • Wilt u uw producten en diensten promoten?
 • Wilt u uw naamsbekendheid en vindbaarheid van uw bedrijf verbeteren?
 • Wilt u uw online acties of nieuws promoten?
 • Wilt u uw groep volgers vergroten?

3. We bedenken ten slotte een strategie om deze doelen te bereiken en formuleren een stappenplan welke we vervolgens uitwerken.

 

Wat kan adverteren op Linkedin voor uw bedrijf betekenen?

Wanneer u zich voornamelijk richt op de zakelijke markt, is Linkedin inzetten als marketinginstrument een geschikt middel om in contact te komen met potentiele nieuwe klanten en het vergroten van naamsbekendheid. Vanwege de mogelijkheid om een doelgroepselectie te maken, adverteert u heel gericht en betaald alleen wanneer professionals/bedrijven op uw advertentie klikken (dus alleen wanneer iemand binnen uw doelgroep uw advertentie interessant vindt).

 

Volledige ontzorgen van uw Social Media activiteiten

De expertise niet in huis om te adverteren via Linkedin? Heeft u het te druk om u volledig te wijden aan het bedenken van een effectieve campagne met Linkedin? Wij kunnen u adviseren, ondersteunen en volledig ontzorgen hierin. Natuurlijk wordt er wekelijks of maandelijks aan u doorgegeven wat er zich afspeelt op uw Social Media pagina’s, welke werkzaamheden er zijn verricht, geplande werkzaamheden en niet onbelangrijk: de behaalde social media campagneresultaten. U betaald hiervoor een vast bedrag per maand.

 

Wilt u hulp bij deze Social Media activiteiten?

Neem dan contact op met mij via onderstaand formulier.

 

Uw naam

Uw e-mail adres (verplicht)

Uw bericht

Summary
Adverteren met uw bedrijf op LinkedIn
Article Name
Adverteren met uw bedrijf op LinkedIn
Description
Wilt u adverteren met uw bedrijf op Linkedin? Uw bedrijfspagina en campagne op Linkedin worden op maat gemaakt en afgestemd op de behoefte van uw bedrijf.
Author
Adverteren op Linkedin
5 (100%) 7 votes