+31 (0)6 43163446 Internet Marketing Bureau

Social Media Marketing

social media specialistEen effectieve Social Media Strategie helpt u om een trouwe groep, betrokken volgers te krijgen en uw publiek te laten groeien.

Ik help u om uw sociale aanwezigheid te verbeteren en meer interactie te creëren met uw volgers.

Mijn Social Media Service biedt u de mogelijkheid om content te delen die leidt tot een toename van conversie, verkoop van producten of diensten, branding, imago en een betere bekendheid.

De resultaten van Social Media Marketing worden weerspiegeld in het aantal retweets, interactie, opmerkingen, shares en likes. Social Media Marketing stimuleert user-generated content op Facebook, Google+, Twitter, Pinterest en LinkedIn.

 

Social Media Voor Bedrijven

Social Media Marketing is dé manier om een gesprek met de klant aan te gaan en hierdoor uw sales of merknaam een boost te geven. Lees hier meer over Social Media voor bedrijven.

 

Adverteren op LinkedIn

Linkedin Advertising is vooral geschikt en effectief voor bedrijven in Business-to-Business. U kunt namelijk heel gericht uw doelgroep bereiken door gebruik te maken van professionele criteria. Lees hier meer over Adverteren op Linkedin.

 

Adverteren op Twitter

Adverteren via Twitter is mogelijk via Uitgelichte Tweets, -Trends of -Accounts. Twitter gebruikers zijn over het algemeen iets jonger en zwaardere media gebruikers. Lees hier meer over adverteren op Twitter.

 

Adverteren op Facebook

Via het advertentieplatform van Facebook kunt u advertenties maken op een manier die veel lijkt op Google Adwords. Wat dit platform zo aantrekkelijk maakt om te adverteren, is dat u een campagne kunt opzetten op basis van de behoeften van uw bedrijf. Lees hier meer over adverteren op Facebook.

 

Zoekt u een Social media specialist?

Schrijf me een bericht via onderstaand contactformulier, via mijn LinkedIn profiel of bel mij +31(0)6 43163446.

Klik voor meer informatie over Social Media Marketing.

 

Uw naam

Uw e-mail adres (verplicht)

Uw bericht

Social Media Marketing
5 (100%) 2 votes