+31 (0)6 43163446 Internet Marketing Bureau

E-mail Marketing specialist

e-mail marketing specialistBent u op zoek naar een goede E-mail marketing specialist om uw conversies te verhogen?

 

Ik creëer op maat gemaakte marketing campagnes voor elk segment van uw doelgroep, verspreid nieuws over uw product of dienst en trek nieuwe klanten aan op een efficiënte en rapporteerbare manier.

 

Onder de vele marketing opties, dient u zeker e-mail marketing te overwegen. Het zorgt voor een effectieve verbinding met uw doelgroep en geeft u het beste rendement op uw investering. Bereik uw huidige en potentiële klanten en houd ze op de hoogte van uw bedrijf, de nieuwste aanbiedingen en ander nieuws.

 

Marketeers zijn het erover eens dat e-mail-marketing één van de sleutels is tot het succes van hun bedrijf, met name voor ROI en voor het ontwikkelen van langdurige winstgevende klantrelaties. Dat is de reden waarom een ​​gepersonaliseerde en gerichte e-mail marketing campagne belangrijk is voor een verhoging in merkbekendheid en conversies.

 

Ik maak gebruik van diverse tools en een op maat gemaakte e-mail marketingstrategie zodat de best mogelijke merkbetrokkenheid wordt gerealiseerd.

 

Ik kan uw volledige e-mail campagne en strategie uit handen nemen of u helpen met enkele aspecten van uw e-mailcampagne, bijvoorbeeld het schrijven van de tekst, het verzorgen van de lay-out  of tracking & rapportering.

 

 

De Beste E-mail Marketing Strategie

Samen zullen we de beste strategie uitwerken voor uw doelgroep en vaststellen wat precies hun informatiebehoeften is om hierin te kunnen voorzien.

 

Email Marketing Campagnes

U kunt mij inzetten voor het ontwerpen, bouwen en leveren van een e-mail template voor de communicatie met uw doelgroep of het beheren van uw e-mail marketing campagne wat zal resulteren in een verhoging van uw omzet.

 

Email Lay-out Ontwerp

Ga voor een lay-out dat leidt tot meer succes; een lay-out dat vaker door de spam-filters heen gaat en uw doelgroep uitlokt tot interactie. Ik zal uw bericht tot leven brengen en verhoog de betrokkenheid van uw doelgroep bij uw merk.

 

Rapportage

Ontvang rapportages over de prestaties van uw campagne, zoals de click-through-rate, de bounce-rate, hoe vaak uw e-mail is geopend, waar ze op geklikt hebben en welke conversies er zijn gemaakt.

 

Vertel mij over uw e-mail marketing project >

Vraag een vrijblijvende offerte aan >

 

Zoekt u een e-mail marketing bureau of -specialist?

Schrijf me een bericht via onderstaand contactformulier, via mijn LinkedIn profiel of bel mij +31(0)6 43163446.

 

 

Uw naam

Uw e-mail adres (verplicht)

Uw bericht

E-mail Marketing specialist
5 (100%) 2 votes