+31 (0)6 43163446 Internet Marketing Bureau

Content marketing bureau

content marketing bureauBent u op zoek naar een goede Content Marketing Strategie om uw conversies te verhogen?

Dan bent u op zoek naar een content marketing bureau!

Ik pas een op maat gemaakte content marketing strategie toe voor elk van mijn klanten. Ik weet precies hoe woorden kunnen verkopen.

Content Marketing bouwt communities, inspireert betrokkenheid en verhoogt rankings via de creatie en het delen van kwaliteitspagina’s en probleemoplossende relevante informatie, gericht op het voldoen van zakelijke doelstellingen. Het helpt de consument te beïnvloeden, de verkoop te stimuleren en het vergroten van de interactie tussen het merk en klant.

 

Content Marketing is een effectieve manier om conversies te stimuleren en te voorzien in de (informatie)behoefte van uw doelgroep. Met een goede content strategie kunt u zich onderscheiden van de concurrentie en biedt u een geweldige bron van informatie aan die uw doelgroep wilt delen. Content Marketing is bedoeld om uw merk en online reputatie te verbeteren.

 

Goede content is pakkend, bruikbaar (toepasbaar), vindbaar, actueel en makkelijk te delen. Zo kunt u conversies van uw site verhogen.

 

Voorbeelden Content Marketing strategieën:

  • Nieuws uit uw Branche

Branche-gerelateerde nieuwsberichten die informeren, amuseren en de lezer iets bijbrengen, zullen meer interactie genereren en vaker gedeeld worden. U zal gezien worden als een autoriteit binnen uw branche en uw (online) imago en reputatie zal verbeteren.

 

  • Klant Cases en Feedback

Inspireer vertrouwen in uw doelgroep met klant cases en klant feedback die een heel project van start tot finish samenvatten met behaalde prestaties en resultaten.

 

  • Doelgroep Analyse

Uw zakelijke doelstellingen bereiken begint met een doelgroep analyse. Een sterke content marketing strategie focust op het creëren van meerwaarde voor uw doelgroep.

 

  • Branche-experts

Door het delen van bevindingen, opmerkingen en meningen van branche-experts, krijgt ook uw bedrijf meer aanzien en autoriteit. Door het delen van hun expertise zal u meteen meer interactie en feedback van uw publiek ontvangen.

 

  • Press Release

Boost uw online profiel en verhoog uw website verkeer met nieuwswaardige verhalen over uw merk, product of dienst via nieuws portals en persbureaus.

 

  • White Papers

Promoot geweldige White Papers die uw doelgroep wilt delen met elkaar via Social Media kanalen. U krijgt meer interactie met uw doelgroep en verzamelt via het aanbieden van Whitepapers ook meteen e-mailadressen voor E-mail Marketing doeleinden.

 

Vertel mij over uw content marketing project >

Vraag een vrijblijvende offerte aan >

 

Zoekt u een Content marketing bureau of -specialist?

Schrijf me een bericht via onderstaand contactformulier, via mijn LinkedIn profiel of bel mij +31(0)6 43163446.

Uw naam

Uw e-mail adres (verplicht)

Uw bericht

Content marketing bureau
5 (100%) 4 votes