Zoekmachine Optimalisatie

Wilt u een SEO specialist inhuren? Dan bent u op zoek naar een zoekmachine optimalisatie bureau!

Zoekmachine Optimalisatie voor uw bedrijf

Gericht verkeer trekken

Er gaat niets boven zoekmachine verkeer omdat het gratis is en zeer gericht. Er is een GROOT verschil tussen verkeer en gericht verkeer.

 

Ik heb liever 50 mensen op mijn site die op zoek zijn naar “zoekmachine marketing bureau” via Google dan 500 willekeurige mensen die op mijn site zijn geland als gevolg van een Facebook bericht of link in een e-mailbericht.

Waarom?

Omdat de mensen die via Google op mijn website zijn gekomen OP ZOEK zijn naar een online marketing specialist (en dus naar mij). Ik weet dat mijn content past bij hun behoeften en dus is de kans groter dat gebruik zullen gaan maken van mijn diensten. Als het meezit, worden ze trouwe bezoekers van mijn site. Dit zijn gerichte bezoekers.

Veel mensen denken dat het versturen van een e-mail naar hun Facebook-vrienden marketing is. Natuurlijk, sommige vrienden zullen uw site bekijken uit beleefdheid of nieuwsgierigheid, maar de meesten zullen geen klanten worden, omdat dit niet GERICHT verkeer is.

 

Uw website krijgt steeds meer concurrentie

Jaarlijks neemt het aantal websites in grote aantallen toe. Dit betekend dat uw website steeds meer concurrentie krijgt en dat iedereen om dezelfde plaats in Google vecht. Wilt u hoog genoteerd staan in de zoekresultaten van Google dan zult u dus werk moeten maken van zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd. Daar heeft u een expert voor nodig die samen met u een rapport opstelt van relevante zoektermen en deze implementeert in de pagina’s van uw website.

adwords specialist

Google beoordeeld uw website op verschillende factoren

Wist u dat Google uw website beoordeeld op meer dan 200 factoren? Door in te spelen op deze factoren, zorg ik ervoor dat uw website beter en voor langere termijn vindbaar wordt binnen de zoekresultaten van Google.

 

U kunt mijn SEO- en marketingdiensten inzetten voor het volgende:

 

Volledige ontzorging in uw online vindbaarheid

Vergis u niet: zoekmachine optimalisatie duurt maanden om te creëren, te monitoren, te analyseren, toe te passen en aan te passen waar nodig!

Maar hoe weet je nu of ik een goede zoekmachine optimalisatie bureau ben?

Daar wil je natuurlijk wel bewijs van… Om enkele posities te geven van mijn ranking in Google, hiernaast de top 3 resultaten van mijn eigen site waar ik rank op voor mij relevante zoekwoorden in wellicht de zwaarste branche van allemaal – online marketing en website ontwerp (ik moet opboksen tegen andere SEO specialisten natuurlijk):

seo specialist

Maar veel belangrijker nog… Hoe scoren mijn klanten in Google d.m.v. mijn hulp?

Enkele voorbeelden:

psaprof.nl top 3 rankings op alle relevante zoekwoorden:

seo online marketing

oneline.nl top 6 rankings op alle relevante zoekwoorden in een zwaar concurrerende software branche:

zoekmachineoptimalisatie

datacollectief.nl top 3 rankings op alle relevante zoekwoorden:

seo specialist

Uw naam

Uw e-mail adres (verplicht)

Uw bericht

Wilt u meer weten?

Schrijf me een bericht via het contactformulier,
via mijn LinkedIn profiel of bel mij +31(0)6 43163446.

Klik voor meer informatie over mijn diensten.

online marketing specialist

feedback

‘Caroline Paterson is een harde werker met oog voor detail. Daarnaast is ze erg toegewijd aan de projecten waar ze aan werkt. Caroline weet projecten op een creatieve manier tot een goed einde te brengen en is zeer prettig om mee samen te werken.’

-Anne Claassen,

datacollectief.nl

Zoekmachine Optimalisatie
5 (100%) 14 votes